Sevva maatwerk

Exclusief maatwerk met edelmetaal en diamant.

Jarenlange ervaring

Dankzij onze bijna 60 jaar ervaring in de goudsmederij en de diamantsector beschikken wij over de juiste vakkennis om diamanten te verwerken tot een exclusief en kwalitatief juweel dat past bij uw persoonlijkheid. De passie voor exclusieve juwelen gaat al generaties lang mee in onze familie.  Onze expertise en passie vertalen zich in exclusieve juwelen met een tijdloos karakter.

Kwaliteit en werkwijze

Elk juweel wordt afzonderlijk en ambachtelijk vervaardigd in ons eigen atelier. Hierdoor verkrijgen wij een veel fijner resultaat dan bij seriewerk. Bij het creëren van een juweel vinden wij het belangrijk dat het een weerspiegeling is van de vrouw of man die het draagt. Wij zoeken samen met u naar het gewenste ontwerp en tekenen het juweel op ware grootte uit zodat het bijna tastbaar wordt.

Diverse juwelen

Ons maatwerk laat zich inspireren door hedendaagse trends en omvat zowel moderne juwelen als tijdloze ontwerpen. Wij werken met goud (wit, geel, rood) en combineren het met onze eigen diamanten. Deze worden aangewend in talloze modellen: ringen, trouwringen, hangers, medailles, armbanden, halssnoeren, kettingen, sieraden, oorbellen, broches, …

Maatwerk

Fotogalerij

Laat jezelf inspireren...

Storyboard

Follow us via our social media feed

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.