Wholesale

Sevva Diamonds is sinds haar ontstaan in 1948 het resultaat van drie generaties diamantverkopers.

Reeds meer dan 60 jaar ervaring

De geschiedenis van Sevva Diamonds reikt erg ver. Reeds in 1948 startte Louis Gerits in de diamantwereld en werd nadien opgevolgd door de volgende twee generaties: respectievelijk Bruno en Lenny Gerits. Hierdoor kunnen wij rekenen op een breed en betrouwbaar netwerk voor de aan- en verkoop van diamanten voor zowel particulieren als professionelen. Alle diamanten die door ons verkocht worden, zijn voorzien van een certificaat. Wij werken steeds met gecertificeerde diamanten van GIA, HRD en IGI omdat dit de meest gerespecteerde diamantlaboratoria zijn.

Professionals

Sevva Diamonds beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod van geslepen diamanten, wit of gekleurd, en een uitgebreid internationaal netwerk. Daardoor zijn wij in staat u te helpen met al uw specifieke noden en die op het tijdstip van uw keuze te leveren, en dit tegen uiterst voordelige prijzen.

Particulieren

Voor particulieren treden wij op als betrouwbare partner in de zoektocht naar een specifieke diamant; zowel naar diamanten voor gebruik in juwelen als diamanten die specifiek worden aangekocht als investering. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht.

Losse diamanten en juwelen

Sevva Diamonds ontwerpt exclusieve juwelen ‘in huis’ en zoekt voor u de diamant van uw keuze. Meer info bij maatwerk.

Wholesale

Storyboard

Follow us via our social media feed

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.