Sevva info

Informatie rond investeringen/maatwerk en Wholesale

Waarom investeren in diamant loont.

Om verschillende redenen zijn diamanten een goede investering. De laatste jaren hebben deze kostbare, ‘eeuwige’ edelstenen bewezen dat ze bestand zijn tegen inflatie, valutaschommelingen en falingen van banken of financiële instellingen en dus dat ze betrouwbaar zijn als belegging. Maar diamanten zijn niet enkel betrouwbare – crisisbestendige – investeringen, ook blijven hun prijzen stijgen op de mondiale markt, geheel naar de macro-economische wet van vraag en aanbod.

juwelen-diamant

Hieronder lichten wij de vijf belangrijkste redenen toe die volgens onze expertise en ervaring verklaren waarom de investering in diamanten – vanuit diversificatie-oogpunt – een groot effect heeft op uw beleggingsportefeuille.

  1. Intrinsieke rentabiliteit
  2. Crisisbestendigheid
  3. Maximale zekerheden
  4. Selective liquiditeit
  5. Unieke emotionele waarde

Kortom, investeren in diamanten biedt een brede waaier aan voordelen. Algemeen genomen zullen diamanten in waarde stijgen, door een groeiende vraag en een slinkend aanbod. Daarnaast vormen diamanten een betrouwbare investering. En tot slot, naast voordelen als een hoge liquiditeit en het belastingvriendelijke aspect hebben diamanten ook een hoge emotionele waarde. Geen enkele andere investering biedt zo’n unieke combinatie.

Storyboard

Follow us via our social media feed

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.